Hei, entä jos tekisit tuttavuutta arkkienkeleiden kanssa?

Välitän arkkienkeleiden (jotka siis omien suojelusenkeliesi lisäksi auttavat meitä kaikkia) viestejä juuri sinun elämäntilanteeseesi. Yksi enkeliavun pointti on muun muassa siinä, että enkelit ovat vilpittömästi ja puolueettomasti Jumalan työn tekijöinä vain sinun puolellasi. Kaikki sinulle tulevat neuvot ja apu on tarkoitettu vain korkeimmaksi hyväksesi.

Kun teen tulkinnan, minulle valikoituu se arkkienkeli/arkkienkelit joka parhaiten sopii kysymykseesi ja elämäntilanteeseesi.

Olen myös huomannut että jokaisen tilauksen saavuttua minulta lähtee tilaajalle automaattisesti enkelienergiaa, jolle toimin välikappaleena. Energiavirtaus päättyy kun tilaus valmistuu ja saan sen postitettua.

Livetulkinta kotonani

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta livetulkinnasta (ja samalla tapahtuvasta kanavoinnista), se on mahdollista kotonani Vesilahden ihanissa maalaismaisemissa (jos et ole eläinallerginen), minne pääsee lähes viereen bussilla numerolla 55. Tähän voit varata aikaa noin puolitoista tuntia. Toki koskaan en jätä tulkintaa kesken jos Yläkerralla on enemmän sanottavaa. :-) Livetulkinnan hinta on 100 euroa. Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa Sinua, olethan yhtyedessä Messenger-viestillä Facebook-sivuni kautta.

Mikäli haluat esimerkiksi ystäväporukalla tulla viettämään enkeli-iltapäivää pienten tarjoilujen kera, onnistuu sekin.

Kirjallinen kolmen arkkienkelin tulkinta postitse

Kirjalliseen, postitse Sinulle toimitettavaan tulkintaani sisältyvät "Yleisterveiset" elämäntilanteeseesi liittyen, kolmen arkkienkelin Sinulle välittämät voimaterveiset sekä Sinulle valikoidut voimakuvat ja vinkit enkeliavun käyttämiseen omassa arjessasi.

Kyseessä ei ole ennustus, vaan enkelillisiä työkaluja nykyistä - ja toivottavasti tulevaa!- tilannettasi auttamaan! Enkelit kyllä ohjaavat, auttavat ja lohduttavat meitä energioillaan, mutta omaa työtä myös tarvitaan. Tämä jos mikä on tiimityötä!

Tulkinta käsittää 5 väritulostettua sivua ja lähetyksen plus-merkillä perilletulon varmistamiseksi :-) sekä ilmoituksen sähköpostiisi, kun tulkinta on postitettu. Tulkinnan hinta on 80 euroa.

Ota hetki aikaa itsellesi ja täytä rauhassa ja keskittyen alla olevat kentät, joiden pohjalta tulkinta laaditaan.

Mikäli haluat tulkinnan seurannan, eli keskustella kanssani tulkinnan saatuasi ja sitä "testattuasi", sekin onnistuu! Voit varata Facebookin messenger-viestillä puhelinkonsultaatio ajan, vähintään kahden viikon päästä siitä kun olet saanut tulkinnan. (Siinä ajassa olet jo saanut varmaan asiaan tuntumaa ja kysymyksiä ehkä herännyt?). Puhelinkonsultaation hinta tulkinnan tilanneille on 25 euroa (puhelun kesto vähintään 20 min), ja sen voi maksaa kirjoittamalla viestikenttään "seuranta oma nimi".

Kiitos etukäteen, on ilo jos voin välittää Sinulle enkeliterveisiä!

Ystävällisin terveisin, Wilhelmiina

Syyskuun 2019 huipputarjous!

Syyskuun ajan Sinulla on huipputsäänssi ottaa tuntumaa arkkienkeleihin vain kympillä!

Täytä alla olevat kentät edellä mainittujen ohjeiden mukaan, mutta laita alkuun koodi SYYSKUU. Kun saat sähköpostiisi laskun, maksat vain kympin.

Tulkinnan tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata tulkinnat. Kaikki antamasi tiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointitarkoituksiin.

Nimi:

Alennuskoodi (jos on):

Sähköpostiosoite:

Postiosoite ja puhelinnumero:

Lyhyt kuvaus elämäntilanteesta (korkeintaan 700 merkkiä):

Kolme asiaa joihin erityisesti toivot apua (korkeintaan 300 merkkiä):

Elämänalue jolla haluaisit harjoitella "arjen enkeliapua" (korkeintaan 300 merkkiä):

Seuraathan sähköpostiasi (myös roskaposti!) lomakkeen lähettämisen jälkeen! Saat sinne tiedot maksamisesta. Teen ja lähetän tulkinnan maksun saatuani. Kiitos.